Friday, October 06, 2006

Vahemere alpikannid

Üldiselt on üsna raske vannitoa kahhelplaatidelt huulepulka maha saada. Eriti veel siis, kui seda huulepulka on täis ca kolm tervet plaati ja peegel. Tuuslam pidi kreepsud saama, kui ta paar hommikut tagasi unise peaga kell seitse aovalges vannituppa venis. Karjus seal esialgu kõvasti ja siis hakkas naerma. Hihh :))).
Eile oli perekond Tuuslam-Muuk-Magajatel celebration :). Oli põhjust. Üks nendest põhjustest oli herr Walkeri sünnipäev. Tuuslam ja Muuk käisid selleks puhuks hullumaja Selveris ja otsisid sealt Vahemere alpikannid. See üritus toimus enne Selveri sulgemist, ca kell pool üksteist õhtul. Prillidega kassiir hakkas naerma nii, et pisaraid tuli, kui liini peal alpikanne nägi. No mis teha. Pikk tööpäev selja taga. Muidugi keerab inimesehing pisut vasakule sellest. Kell ca üksteist läbi olid Muuk ja Tuuslam herr Walkeri akna all ja paigutasid alpikanne tema kaubiku katuse peale. Sõnum alpikannide olemasolust saadeti sünnipäevalapsele paarkümmend minutit hiljem. Herr Walker magas siis juba õndsa und. Hommikul oli aga alpikannidest järgi ainult üks räsitud õis, mis härra kaubiku ukse ees vedeles. Miks ometi ei ole inimestel respekti teiste inimeste alpikannide vastu?! Väga ebamäärane värk. Väga ebaaus. Ja imelik. Tuleb uued alpikannid hankida ja personaalselt kätte anda. Kalamajas on seesugune kraam kuum kaup. Kaob katustelt enne varavalget.

Wednesday, October 04, 2006

Huuled

Kell on 02:34 öösel ja Muuk on pisut sassis omadega. Heas mõttes. Pea on vallatusi täis. Ja ei valuta. Üldse ei valuta.
Kusjuures, 6. oktoober võiks Eesti Vabariigis olla üleriigiline seksipäev. Niisugune riiklik püha võiks olla. Khmmm... et siis lahendada iibe probleemi ;). Ja et muidu tore oleks :))).
Kusjuures nr 2: Muuki hirmsasti häirib see, et delfi on hakanud oma vabadele külgedele reklaami müüma. Kohutav kommerts. Kohutav! Kohutav! Reklaamiinimestele on muidugi hea: agentuurid saavad kujundustööd juurde ja delfi reklaamiosakond saab raha juurde. Aga! Kes mõtleb sellele, kui palju külastatavuse arv langeb? Ai-ai. Nii ei tohi.
Ja homme hommikul saab Tuuslam (see, kes praegu magab .... nahh..naHHHHHHH.. mats.. mats..mats.. tekk.. pööre.. keere ... käsi.. PLAKS ... laubale) üllatuse ;).

Niisuguse üllatuse ;)) >>
Jube lahe on eriti punase huulepulgaga vannituba dekoreerida :))).