Friday, November 16, 2007

URRR!

Okei. Muuk on püsti KURI! Mis ****** reklaam see on "Jääda kokku vaid harjumusest... bla-bla"??!! Kampaania maht on ÜÜRATU. Kampaania sõnum ületab igasugused eetika ja moraali piirid. Mingisugune jäme joon peab ju olema raha teenimise ja tunnete vahel!? Tegemist on shokiteraapiaga ja teatavasti shokk tavaliselt töötab. Kahjuks töötab ka see shokk, sest mitmed füüsilised ja eraisikud leiavad ennast kulm kortsus guugeldamas, mida ometi selle reklaamiga nüüd Eesti inimesele NOVEMBRI KUUS, aasta kõige nõmedamal ja valusamal kuul, kuul, mil inimesed lähevad lahku, kolivad lahku ja inimeste sõbrad lähevad lahku ja kõik halvad asjad on korraga teineteisel kukil, mida meile niisugusel kuul öelda tahetakse... ? Või siis õigemini, mida nina alla hõõrutakse. Eksole. Muuk võtab asja praegu väga isiklikult, aga sinna ei saa hetkel midagi parata.
Muuk töötab ka ise hõljuvas ja kõikelubavas reklaamivaldkonnas ja teab väga hästi, et reklaami eesmärk on tähelepanu, effektiivsus ja müük. AGA! See ei tähenda, et reklaam peab moraalivaba olema.

Wednesday, November 14, 2007

Ausad ülestunnistused

Täpselt 2 aastat tagasi sai alguse Tõllu kodu.
Täna kolib Tuuslam ära.
Silmad on piiritust täis, joon kontorimasina kohvi ja tunnen, kuidas see mööda õõnes kõhuseinu alla libiseb. Hammustan keelt ja hingan sügavalt sisse ja välja. Pean tundma, et mu keha on veel elus. Üritan mitte mõelda.
Hirm. Paanika. Kurbus.

Tuesday, November 13, 2007

Tori Amos Bouncing off Clouds

Tori on live´is veel võimsam kui plaadilt kuulates. Eriti see lugu... see on NII õrn, NII positiivne ja samas võimas. Ainult head mõtted ja tunded tekivad sellest. Ainult hea...
Enjoy!