Monday, April 23, 2007

Küüslauk, noored ja puurimine veetsees ehk lähme aerutame ja sööme sipelgaid

Nädalavahe veetis Muuk küüslaugugaasikambris. Tõlgendada võib seda nii, et Muuk oli kodus ja sõi küüslaugujuustu salatit ning hingas omaette ning tuikus aurudest. Ja, kõikide lootuste õigustuseks, on täna juba päris hea! Kosmonautika jäi eelmisesse nädalasse.
Vaatas Muuk veel niisugust kohutavat filmi nagu "Klass". Ohh õud! Ohh õud! Kas tõesti on see reaalsus? Hirm hakkas. Noored julmad inimesed. Pühapäeval juhtus Viru Keskuse ees veel niisugune insident, et kolm noormeest olid teineteisel kõrist kinni, treppide peal lamas oimetu viieteistaastane tüdruk, keegi neljas noormees suudles teda ja üritas turgutada. Muuk mõtles: "Kas ma peaksin Politseisse helistama?" Kõndis edasi. Ei teinud midagi. Arg oli. Ei tahtnud noortele veel rohkem pahandusi teha. Mõne hetke pärast sõitis temast huilgav Politseipatrull mööda. Ilmselt sellesama insidendi suunas. Kuidagi ei tahaks uskuda, et asjalood tegelikult niivõrd hullud on. Noored on ju toredad! Ja isikupärased! Ja andekad! Ja julged!
Kell 1300 toimus Kannu Kõrtsu veetsees remont. Muuk tõmbas endale Seljanka supi kopsudesse, kui selja tagust veetseed puuriga eemaldama hakati. Enam ta Kannu Kõrtsu lõunale ei lähe.