Tuesday, February 05, 2008

Armastus = kliitor + kindlusetunne

Eile ööpoole õhtul sai kuluaarides arutletud teema ümber, et mis siis ikkagi on armastus. Vettpidavaks ja ühtlasi ka populaarseks ostutus niisugune teooria: armastus on kliitor ja kindlusetunne ehk siis seks ja kooselust tulenevad garantiid. Tunne on taju, mis tekib eelnevalt kogetud tundmuste või mõeldud mõtete ajendil. Enne on mõte ja siis on tunne. Armastus tekib seksusaalsest kogemusest ehk seksist tekitatud hea-olemisest. Erinevaid suhtevorme eristabki seks, selle olemasolu või mitte olemasolu ehk kahe inimese kooselu, mis sisaldab seksi on a) abielu b) vabaabielu c) kooselu. Kahe inimese kooselu, mis ei sisalda seksi: a) toakaaslus b) sõprus. Kahe inimese eksistents, mis sisaldab ainult seksi ja koos ei elata: seksisuhe. Siinkohal täpsustati asjaolusid nii, et inimest, kellega on seksisuhe ei presenteerita kellelegi, kohtutakse paar korda kuus või rohkem ja aetakse oma asja. Suhe on salajane ja ei kuulu avaldamisele.
Aga kuidas tegelikult on? ;)

PS: eraldi arutelukategooria oli shokiseks, mille definitsioon kõlab järgmiselt: a) tegemist on esimese vahekorraga kahe inimese vahel, niisiis võib kogemus kujuneda niisuguseks, millest mõlemad osapooled on kergelt või raskekujuliselt shokeeritud b) seks, mis sisaldab ühe või teise või mõlema partneri jaoks piisavalt palju ülepiirilist friiklust.
Loetelu jätkamine on lubatud ja oodatud....

Monday, February 04, 2008

Esmaspäevased õhkamised

Päike

Palju tööd

Carla Bruni - kaunis, kaunis Carla Bruni, kitarr käes, brünett juus õhus hingamas, madal sensuaalne hääl, mõtle... avad silmad, esimene päikesekiir hommikusse, ringutad ihusooja teki all, pehmus, hellus, mõtted on veel unel, hõõrud parema käega kurde oma silmade ümber, üritad meenutada unenägu, mis äsja silme ees filmina linastus, see oli kindlasti soe, hea, täis seiklusi, tahet, puudutusi, pöörad pea paremale aknast tuleva valguse poole ja meetrikaugusel seisval kolmejalgsel taburetil istub Carla Bruni, alasti siluett joonistunud valgusesse, puust kitarr süles, varjatud, meelas ja ta laulab nii. ;))