Thursday, August 02, 2007

Kellel on suurem, see on võitja.

Päike on naasnud Eestimaa peale. Hurraa! Ja Muukil on tänase seisuga parem. Nätsu närimine aitab kõvasti.
Kunagi oli Muuk neljateistkümne aastane ja pidas dieeti nagu paljud samaealised seda tegid. Hommikusöök oli kohvi ilma suhkruta ja tükk juustu. Lõuna oli täpselt kell 3 ja koosnes peamiselt salatist ja võibolla kanafileest sinna kõrvale ning õhtusöök oli mitte midagi või kaks pakki Hubba-Bubba nätsu, üks õunamaitseline ja teine vaarikamaitseline. Neid nätse näris Muuk teismeliste ajakirjade kõrvale. Luges lugusid, kuidas suured seitsmeteistaastased inimesed mööda ilma seiklesid, kuulas Jennifer Rush`i ja ahhetas omaette. Tal olid siis vööni suured tumepruunid lokkis juuksed, roosa koduseelik ja litritega topp. Lahe! Niisugune lugu tuli nätsutamisega meelde. Siis oli veel mullitegemine ka väga popp tegevus. Kes sai suurema, see oli võitja.

Wednesday, August 01, 2007

Valge kõva keha

Muuk on jõudnud tööle. Kuhi "asju" on ees ja väga suurt jaksu neid teha ei ole. Kurgus saag, nagu eilegi, võibolla, et pisut hullem isegi. Küüslaugust ei olnud väga palju kasu. Ilmselt tuleb miski ibuprofeen ka ära süüa.

Tuesday, July 31, 2007

Kass

Täna oleme tõbised. Muuk on saanud Tuuslamilt mitte-nakkava külmetushaiguse. Olemine ei ole tore. Kurgus on saag, peas on udune maag ;). Soe on. Ja liikmed tahaksid justkui kõik korraga iseseisvat elu alustada.
**
Ta on nagu valge kass, kes kurvalt katusealuselt välja vaatab ja ootab, ootab, ootab.... Ootab kojumineku aega, sooja tekki, teed ja vahtrasiirupiga küpsetatud pannkooke.