Tuesday, July 31, 2007

Kass

Täna oleme tõbised. Muuk on saanud Tuuslamilt mitte-nakkava külmetushaiguse. Olemine ei ole tore. Kurgus on saag, peas on udune maag ;). Soe on. Ja liikmed tahaksid justkui kõik korraga iseseisvat elu alustada.
**
Ta on nagu valge kass, kes kurvalt katusealuselt välja vaatab ja ootab, ootab, ootab.... Ootab kojumineku aega, sooja tekki, teed ja vahtrasiirupiga küpsetatud pannkooke.

9 comments:

Anonymous said...

oioioi... väga kurb lugu. võtke piparmünditeed, a.s.a.p., liiter või umbes nii.
kiiret paranemist!

Anonymous said...

Tuuslami mittenakkav ulatus nädalavahetusel ilmselgelt ka teise toanurka. Neelata on valus, oi kui valus..

thezookeepersboy said...

No nehh. Kurb lugu, et ka teise toa nurka seda kurgusaagi sai. Mul õnneks on mandlid ära võetud ja sellevõrra neelamise asi parem. Kujutan vaid ette, kui valus võib olla kui mandlid ka kahekordsed on.
Iseenesest hea nimetus sellele ilmselt siiski gripiviirusele: "Tuuslami mittenakkav" :))).
Ja kui Tuuslam neid kommentaare loeb, siis: Tuuslam pole asjaoludes süüdi ja ei pea ennast selletõttu kehvasti tundma. Lihtsalt, niisugune on elu.

Siim said...

"Tuuslami mittenakkav" on moes. Läksin minagi vooluga kaasa.

tuuslam said...

mu sõbrad, mul on kõige suuremad süümepiinad!!! palun saage kõik ruttu ruttu terveks, kõikidele tuuslami mittenakkavat põdevale mõtleme välja kompensatsiooni.

thezookeepersboy said...

Ilmselt tuleb lanseerida klubi "tuuslami mittenakkav" ja klubiõhtuti näidata anatoomilis-bioloogiliselt harivaid filme ja serveerida ohtralt küüslauku.
Muuk, näiteks, on täna õhtul raudselt terve küüslaugu personaalselt ära söönud. Tema läheduses viibime ei ole enam ohutu. Aga parema homse nimel, oleme kõigeks valmis ;).

thezookeepersboy said...

Üks väike näpunäide veel: sööge nätsu, siis on kurgusaag väiksem. :)

Anonymous said...

Ahoi, raporteerin rõõmsalt Tartust, et epideemia on mindki enda võimusesse haaranud!

p.s. Tuuslamit ma muidugi ei süüdista, küll aga jobusid batsille!

thezookeepersboy said...

Täitsa hull värk! Inimesi lihtsalt langeb. Kusjuures hoiatus niisugune, et see mittenakkav on salakaval. Minul oli reedel juba täitsa OK olla, läksin õhtul õuegi, aga nüüd on koos palavikuga paha olla tagasi. Nii et, hoia ennast, siis bakterid kiiremini otsa saavad.