Friday, November 30, 2007

Esimene päris paus tormilises reedes

Suured veepiisalised aknad, kollaste kinnastega noormehed hoidmas veepüsse, Nurr, üleni märg ja sportlik ja nüüd teda nühitakse shvammidega, eest ja tagant ja külje pealt. Nurr on pesus. Ja sellele, kes veel ei tea, siis Muuki auto nimi on Nurr. Nimi tekkis ühel laupäeval kui Muuk Kristiine keskuse parklast üles sõitis ning auto mootor tegi vaikselt: nurr, nurr, nur-nurrrrr. See oli üks ilus hetk. Ja sellest hetkest peale on Nurri nimi Nurr. Ta on nagu läikiva karva ja õilsa südamega gentelman, ta on ühtaegu gentelman ja ühtaegu leedi. Muukile meeldib Nurr ;).
Ja tänane teema tekkis sellest, et Muuk istub Jazzi pesulas ja ootab, millal pesu valmis saab.
Kontoris lauldi täna ABBAt ja Dahlingut.
Elagu reede!

Thursday, November 29, 2007

Sulanud tool keset tolmust vaipa

Muuk ikkagi ei suuda vaiki olla. Muusikast on vaja veel pisut rääkida ja seda on vaja teha just nüüd, praegu ja kohe.
Juhtus niisugune lugu, et Muuki ületarbimistsoodustavas asutuses peab üks soodustaja oma ansamblit või siis moodsamas keeles - bändi. Bänd on eriti viimasel ajal jõudsasti populaarsust kogumas. Tuurid siin, tuurid seal, plaat väljas selle nädala jooksul. Bändi nimi Dahling.
Lugu ise on niisugune, et Muuk jalutas treppidest alla, et küsida kallilt muusikult, mis võiks olla kalendri nimi. Selle peale võttis muusik laua alt välja kitarri ja laulis Muukile südantlõhestava ballaadi teemal: "Moonika, you can ask anything.....". Muuk istus ja oli TÄIESTI HÄRDUNUD. Tool sulas tagumiku all. Pea vajus küljele... Muukile ei ole kunagi enne niimoodi lauldud. Ainulaadne elamus.

Monday, November 26, 2007

Ilu vihmahalos

Pühapäev. Kell on 0:44 õhtul. Muuk on kolmetunnise magamisega eile õhtusest Gin Toonikust. Sellest hoolimata on olnud tegus päev. On valmis saanud analüüs ja eraldatud erinevatele kommunaalteenuseid osutavatele asutustele pisut kapitali.
Muuk komistas eelmise nädala Ekspressis avaldatud arvamusele ansambli Burial kohta. Album saanud herr Aleksander T. Yostafa käest lausa 10 palli, sinna juurde olid lisatud südamest kirja pandud sõnad: "Kui naudid öösel aknast välja vahtimist, vihmahalost linna, siis on see sulle."
Muukil ees hetkel muusikabloki teine laul "Archangel". See on niisugune silmad-kinni-muusika. Ilmselt on arvustajal ka õigus, et see sobib vihmahalosesse novembri kuusse. Aga ei ole depressiivne, vaid Ilus. Kuskilt otsast on see Ilus. :)