Tuesday, January 29, 2008

OP

Eile,28. jaanuaril,toimus preili Vahteril kaua kardetud põlveoperatsioon. Vaene Vahter oli sunnitud murdma oma sisse sätitud rutiini. Ta tõusis üles kell 07:00 hommikul, mitte kell 12:15 "hommikul", tal ei olnud lubatud tarbida oma tavapärast ühte liitrit ananassimahla, kolme tassi kohvi ja mõnusat mõnglit. Ainuke lohutus, mis preili Vahterile alles jäeti oli aohommikune suits, varahommikune suits, hilishommikune suits, ennelõunane suits ja veel kuus suitsu nende suitsude vahel. Vahter tunnistas, et oli närvis. Ta oli närvis olnud juba kuid. Kabuhirmus mõelnud kangide, tangide ja narkoosi peale. Kirjutanud valmis oma testamendi, koristanud toad, kastnud lilled, ostnud uue viiekümnekilogrammise teleka, et see postuumselt kõige kallimatele pärandada, parandanud ära jooksva tualettpoti, hõõrunud läikima perekonnahõbeda ning istunud viimse kohtupäevaeel vagusi oranzhil diivanikattel ning tõdenud, et elu on siiski kadestamisväärselt kaunis kõikide oma tõusude, mõõnade, valude, rõõmude, pettumuste ja joovastustega.
Operatsioon algas kell 12:00. Vahter oli täis poogitud erineva kangusastmega ravimeid. Tangid ja kangid võeti välja. Kahe tunni möödudes sai Vahteri põlv uued lihased, Vahter tellis seltskonnalt peale katsumuse lõppu kolm Baltika õlut, Maalehe ja paki kopraonu hambapastat. Paar hetke peale oppi kärutas ta ennast suitsule. Suitsu tehes tõdes ta, et see oligi olnud väga hea mõte kannatada suitsujärgset iiveldushoogu ja kopsukrampe. Tundide pärast saabus kohvi, vaarika- mascarpone kook ja neli inimest. Hõivati trepid ja täheldati kenade medõdede klastrilist kogunemist Tallinna Keskhaiglas. Vahter masseeriti nii kaugele, et ta lubas suitsetamist vähendada. Samuti võeti talt hilinenud uue aasta lubadus, et kunagi enam ei võta ta kanüüli veenist enne ise välja, kui füsioloogiline lahus tõepoolest otsas on. Kena med-õde Annely jättis Vahterile kaua oodatud kullakese moel kaks paratsetamooli lauale. Hetkede pärast oli nelik sunnitud lahkuma, Vahter jäeti öövalvesse. Täna näeb meie aja kangelast taas.
Parane kiiresti, kallis sõber!
Ja juba varsti-varsti jookseme koos rakvere raipest küllastunud põldudel, hoiame käest kinni ja naerame päikesele vastu, nii et silmade ümber tekivad päevituskortsud!

Monday, January 28, 2008

Uus veebieepos: Zulu rinnad on hülged vol 2

Refereeriks veel kord selle nädalavahetuse eriti kuuma teemat ehk siis Zulu rinnad on hülged ning arutleks küsimuse üle, et kui neile pall visata, siis kas nad toovad selle tagasi või mitte? :)))
Selguse mõttes täpsustaks, et tegemist oli ühe laupäevaõhtuse jutuajamisega, milles osales viis parajas joobeastmes inimest. Keskustelu küündis seksuaalfantaasiate ja surma ümber, mõlemad väga põnevad teemad.
Arutluseks suuremale ringile:
1. kas naisterahva rindu on üldse võimalik loomadega võrrelda?
2. mis on Eestis kõige levinumad rindade hellitusnimed?
3. missugused on levinumad rindade tervituslaulud? Mõned näited: The Rasmus "Ff-falling", Madonna: "Justify my love" ;)))
4. kas testament peab olema keeruline ja kes peab teadma, kas see on olemas ning kus see eksisteerib?

Tänase päeva muusika pühendatud Iiris Vesikule - Muuk on võlutud! Mõnusalt omanäoline. On võetud kindel nish, mida täita ning noorel näitsikul ei tule see sugugi kehvasti välja (palun seda võtta nüüd suure komplimendina :), kuigi eks arenguruumi on, ent arvestades neiu noorust, siis potentsiaal on väga suur ja see ju ongi kõige olulisem.
Ootame Iirise maailmavallutamist! Tore, armas ja pisike. Kes suudakski vastu panna.... muah!

PS: Eepose esimene peatükk: Zulu rinnad on hülged.