Thursday, December 06, 2007

Välgutamine ;)

Õhus on nii palju elektrit, et raske on rahulik olla. Kui silmad suleda, siis on justkui näha helesiniste vöötidena erinevate inimeste mõttevälgud, teatud dimensioonides need ühtuvad, tekib telepaatia, tajume teist inimest nagu iseennast, läbi iseenda.
Muuk istub oma toas. Laes põlevad vanakooli suured lambid. Tuba on erevalge. Uks on avatud. Energiat on liiga palju. Mõtteid on liiga palju. Need sööstavad peas edasi tagasi tagasi edasi edasi edasi edasi. Vaja aega keskendumiseks. Sisse-välja hingamiseks. See aeg tekib. Paari tunni pärast.
Muuk valis enda rahustamises Lisa Marie Presley "When you go". Ta valis artisti ja tema hääletämbri. Lisa Mariel on niisugune mõnusalt madala tämbriga seksikas hääl. Hea on kuulata. Hingamine muutub rahulikumaks. Sõrmused püsivad uuesti näpus. Paus. Laadimine. Selleks, et edasi söösta. Üüratult palju on teha ja üüratult palju tahaks teha, kohe ja praegu. :)

**

Riia komandos oli üsna meelierutav vestlus teemal, kuidas üks inimene läheneb teisele? Mismoodi üks või teine indiviid oma poolehoidu või meeldimist näitab? Versioone mitmeid: otsene rünnak, tagasihoidlik rünnak, ruumist lahkumine, küsimuste esitamine, punastamine, kohmetumine, ebakonkreetsus. :) Ilmselt on kehakeemia see, mis mõistuse mingisuguseks ajaks sulgeb. Usun, et seda on üsna paljudega juhtunud. Aga tore, et niisugune keha seisund eksisteerib. Maailm on ju sel hetkel nii ilus.

**

Tänase päeva nael: kinnisvara rubriikides on täheldatud persooni nimega Galina Skorobogataja :)))). Müütab tema Mustamäe kahetoalisi kortereid. Ilmselt perekonnanimi ja olukord kinnisvara turul teineteist sügavalt ei toeta. ;)

Monday, December 03, 2007

Riia, mu arm

Mis on Riia? Mõnede arvates on Riia bensiinijaam Tallinna ja Vilniuse vahel, mõnede arvates on Riia väike Moskva, teised arvavad, et Riia on Balikumi suurlinn, kuhu tuleks üle viia absoluutselt kõikide Baltikumi ettevõtete juhtimiskeskused, mõned armastavad Riiat, teised jälestavad, ühed on seal trahvi saanud ja teised raha teinud.
Aga mis siis tegelikult on Riia?
1. Riia on linn, kus taksojuhtidel on oma nish - peale pooletunnist hilinemist mõõdavad taksojuhid oma sõitjate seksuaaltshakrate avatust; mõningatel läks eriti hästi - avatus 120%!
2. Riia on linn, kus võõrad inimesed supermarketis võtavad endale julguse ja pakivad ostja poolt kinni makstud asjad võõrasse kotti. Luba selleks ei küsita vaid kogu toiming viiakse läbi suhteliselt tuima näoga ja ostja selja taga. Alles hiljem selgub, et tegemist on pakke-abiga ning kott jõuab siiski õige omanikuni.
3. Riia on linn, kus on ühel tänaval vähemalt iga paari asutuse tagant üks kasiino ja üks pandimaja.
4. Riia on linn, kus inimesed on põhimõtteliselt pisikest kasvu.
5. Riia on linn, kus ühte pisikesse valgesse vanni mahub vabalt viis riietatud (!) inimest bobisõitu tegema - inimkatsed on edukalt läbitud, nüüd võib projekti töösse lükata.
6. Riia on linn, kus pakutakse ORGASIMIST kala juurviljadega kohas, mille nimi on Macaroni.
7. Riias on LIDO (!) ehk suur toitlustuskeskus, mis mühab klisheedest, kitshist, rasvast, tülpinud hallidest massidest, tsirkusest ja leivast.
7. Ühesõnaga, Muuki tunded Riiast: 71m2 elamispinda, kella kolmene lumesõda ja eest-jooks, bobisõit vannis ja käte peal seis, needuse määramine, küüned seinal, 4 plaati, sinisetriibulised sokid ja seksikad suvekingad talveperioodiks :)), inimese määratlemine läbi kirjanduse, kunsti, luule ja muusika, shokk massitoiltustusest, jõuluparaadid, hektiline liiklus ja .... fantastiline seltskond eestlasti :))).

Kummardus.
Aitäh!