Tuesday, March 13, 2007

Täna öösel me ei roki!

Täna on olnud üks ajalooliselt ebameeldiv päev Muuki elus. Vaja langetada otsuseid, mis tunduvad, et on kuidagi nihkes, vaja on tegutseda ja teha ja kirjutada mitmesuguseid pöördumisi erinevate isikute poole, vaja, vaja, vaja, vaja... valitseb hingeline asümeetria reaalsusega, valitseb emotsionaalne paanika ja muidu kehv meeleolu. Muuk täna ei roki!
Võibolla oleks õige hetk üles loetleda need "asjad", mis Muukile ei meeldi.
Niisiis, alustagem algusest:
1. munahais korteris: viimasel ajal on Muuk avastanud, et tema kodus on mingisugune kurjakuulutav lehk. Tuuslam arvas, et torudesse tuleb muskel lasta. Siis läheb lehk ära. Muuki meeleolu pilvines selle peale, et ilmselt miski "meeldiv" mädaneb kuskil, kus ei tohiks midagi mädaneda. Puumajas ei ole need uudised tavaliselt head. Muidugi variant on ka see, et alumise korruse Riina on väga ebakorrapäraseks oma koristustöödega muutunud ja hais levib alt üles koos sooja õhu tsirkulatsiooniga. Või siis hais tuleb sisse kuskilt Kopli kasside paarituskohast. Õõõõ! Igatahes, Muuk peab selle probleemiga tegelema, sest igasuguseid haisud Muukile ei meeldi!
2. karamellikommid. Ei ole see inimene siin maailmamunal leiutanud midagi hullemat. Neid ei ole ju võimalik süüa. Sulatatud suhkur! Hammaste mõrv. Läila ja magus.
3. kõik, mis hallitab, peale hallitusjuustu.
4. kõik, kellel on kitiinkest.
5. korralagedus.
6. vanaks läinud kohv, kibe kohv, liiga rammusa koorega kohv, Milla piimaga kohv, Milla piim ise täies koosseisus, soolased corn-flakesid, pekitükkidega supid ja kõik muud söögid, millel on pekitükid sees, hapukapsasupp (õõõõõõ!), earl gray tee, praetud kartulid ja muud toiduained, mis tilguvad rasvast.
7. rumalus, väiklus, lugupidamatus, hoolimatus, pinnapealsus.
8. apaatia!
9. mökundus!
10. olukord, et kontsaplekid kuluvad peale üht kandmiskorda ära! ja seda veel saabaste puhul, mis maksid 2000 krooni!
11. poliitreklaam, mille eesmärk on välja tuua, kui ebaõnnestunud on omadega konkureeriv või konkureerivad erakonnad
12. situatsioonid, mil inimesed lihtsalt eksisteerivad ja tegelikult ei näita välja, kui palju nad teineteisest hoolivad ehk iseenesestmõistetavus.
13. halb sisustus.
14. maistelagedus.
15. külm.
16. soolased joogid.
17. suitsuhais riiete ja juuste küljes! Seda juhtub, kui külastada mõnda meelelahutusasutust.
18. pikad küüned iseenda küljes.
19. katkised asjad.
20. mõttetu olesklemine.
21. liiga reeglipärane elu ja ette ennustatavus.
22. hiina nuuldi supp kookosepiima ja teriaki kastmega (see oli lihtsalt liiga rammus, et see oleks alla läinud... niisugune ümmargune, raske neelata).
23. ... jah, eks ikka ole niisuguseid "asju", mille vastu võidelda :). Ja tegelikult on tore, et päike on taas kõrgelt paistma hakanud. Ja ilmselt läheb kõik ikkagi nii nagu ta peab minema. Otsusta või ära otsusta. Kuidagimoodi see tee ja see märk langetub.
Ilmselt tuleb ametlikult välja kuulutada selle üsna sügavaks Muuki personaal-filosoofilis-psühholoogilis-analüüsiks välja kujunenud jutu lõpp.
Magamamineku aeg sisse kantud logiraamatusse kell 0:17.

Monday, March 12, 2007

Seal suusatati ja joodi piima




SoBigZooNutria vs Ebahea broneering

Scrabble on üks imeline mäng. Muuk ja Tuuslam tapsid oma pühapäevast õhtut leksikaalse ajutormiga kella kahekümne kolmest kuni kella null null null nullini, umbes. Sai kokku igasuguseid põnevaid sõnu, nagu:
1. SoBigZooNutria
2. OneTapCanalNet
3. GayNetCreepOrgy
4. JobRivalIdGyms

Inglise keel on nii rikas keel, eksole.
Ja esmaspäeva hommikuti on kuidagi eriti kassipoeg olla. Olla voodis, tekkide vahel, kaisus, linade taga, pool silma lahti, pool kinni, magus, magus, magus.... Muuk lamas niimoodi ca kakskümmend minutit. Tõusis siis üles, tuikus. Läks vannituppa. Vannitoas oli mitmeid toredaid objekte, nagu Oral B hambahari tundlikele igemetele, läbipaistva varrega, Day Break Rituals hambapasta, sügavpuhastav ja valgendav, Zewa soft veetsepaber, üks punane rätik, Gingeng Mint shampoon ja palsam, igasuguseid erinevaid pudeleid, hugo bossi dushigeel, kaks shvammpi.... kahhelplaadid, mille all paiknes kunagi üsna metsik auk, mille sisse Tuuslam tonn kergkruusa pani enne Londonisse minekut. Ja siis on kardina taga seina peal Muuki huulte jäljend. See on sinna sisse sööbinud sellest ajast, kui Muuk kõriga kodus istus ja üks öö valuvaigistute mõjul mõistuse kaotas ning vannitoa seinad punase huulepulgaga üle suudles. Muukil on soojad tunded oma vannitoa suhtes.
Kell 825 sõi Muuk ära Selveri Cream Brulee magustoidu hommikusöögiks. Muuk arvab, et see on väga hea magustoit. Siis mõtles ta tükk aega, mismoodi täna välja näha, kas vähem imelik või rohkem imelik. Vähem imelik tähendas kõrge kontsaga saapaid ja päeva lõpuks tundetuks kõnnitud jalgu; rohkem imelik tähendas mustast nahast ketse ja mugavust. Muuk otsustas seekord mugavuse kasuks. Nii, et täna on ketside ja lipsu päev ;).
Kell 856 oli Muuk tööl. Väga tubli! Õigel ajal, traksis, vormis.
Broneeris koosolekud.
Sai teada, et persoonid täna haiged.
Ebahea.
Homme uuesti. Ehk paremini kui täna.

Sunday, March 11, 2007

Ülerippumine

Kiire arvutuse tulemusena võib tõendada seda, et Tartu linnas on rohkem mõnusaid toitumiskohti kui Tallinnas. Muidugi variant on ka see, et see võib lihtsalt nii tunduda... Siiski, loetelu niisugune:
1. Pierre
2. Suudlevad tudengid
3. Wilde
4. Trüffel
5. Ülikooli kohvik
6. Shakespeare
7. Maailm
Rohkem praegu mõttesse ei tule. Muuk on pisut räsitud veinikogusest, mida ta alates neljapäevasest päevast tarbinud on. Parim veinikogemus Tartus oli Suudlevate tudengite roosa majavein (Spier). Ei maiste kui kvaliteetvein, sama mõnus ja mahe, uskumatult "libeda minekuga" jook. Ja Shakespeare`i kohta lausub tänasel pühapäevasel päeval Muuk niimoodi, et iga salat ei ole supp! Ja iga wrap ei ole klimp koorelurri sees! Shakespeare nimelt liialdab oma kastmetega, tõesti salatid ujuvad ja wrapid ujuvad ja rohkem ei ole Muuk julgenud tellida. Üldiselt on Shakespeare siiski Tartu üks respektaablemaid kohti. Ilmselt Muuk kannatab täna lihtsalt kolme päeva "ülerippumise" all.
Ja munade count on järgmine: ÜKS kuldmuna kukkus ka meie hoovi. Lugupeetud kunstnik Jänes oli selle igati ära teeninud ja palju õnne talle meie kõiki poolt!