Sunday, March 11, 2007

Ülerippumine

Kiire arvutuse tulemusena võib tõendada seda, et Tartu linnas on rohkem mõnusaid toitumiskohti kui Tallinnas. Muidugi variant on ka see, et see võib lihtsalt nii tunduda... Siiski, loetelu niisugune:
1. Pierre
2. Suudlevad tudengid
3. Wilde
4. Trüffel
5. Ülikooli kohvik
6. Shakespeare
7. Maailm
Rohkem praegu mõttesse ei tule. Muuk on pisut räsitud veinikogusest, mida ta alates neljapäevasest päevast tarbinud on. Parim veinikogemus Tartus oli Suudlevate tudengite roosa majavein (Spier). Ei maiste kui kvaliteetvein, sama mõnus ja mahe, uskumatult "libeda minekuga" jook. Ja Shakespeare`i kohta lausub tänasel pühapäevasel päeval Muuk niimoodi, et iga salat ei ole supp! Ja iga wrap ei ole klimp koorelurri sees! Shakespeare nimelt liialdab oma kastmetega, tõesti salatid ujuvad ja wrapid ujuvad ja rohkem ei ole Muuk julgenud tellida. Üldiselt on Shakespeare siiski Tartu üks respektaablemaid kohti. Ilmselt Muuk kannatab täna lihtsalt kolme päeva "ülerippumise" all.
Ja munade count on järgmine: ÜKS kuldmuna kukkus ka meie hoovi. Lugupeetud kunstnik Jänes oli selle igati ära teeninud ja palju õnne talle meie kõiki poolt!

1 comment:

Anonymous said...

/kuna hea toit on märkimisväärselt oluline, siis siinkohal lööb ahaa käed puusa ja teeb põrnitsedes mõningad korrektiivid

ülikooli kohvikus on muidu mõnus miljöö, aga toit käis seal ikka väga kiiresti alla. shakespeare'i köök pole algusest peale kriitikat kannatanud ja suudlevates tudengites on suitsulebra nii tugev, et toidu maitset ei ole võimalik tunda...

cafe truffe on hea, süüa tõesti osatakse teha, pierre ka. wilde võiks ennast kokku võtta ja esialgse kvaliteedi taastada - seda nii toidu kui ka teeninduse osas. maailm ok. bambusest saaks ka ehk asja, kui eesti kokk viitsiks india toitu mitte eesti-, vaid indiapäraselt teha.

ja kui toidust rääkida, siis tuleks kindlasti nimekirja lisada gruusia saatkond ja rasputin (ettevaatust, vene köök on kaloririkas).