Wednesday, November 22, 2006

Camera! Action!

Eestimaa novembrikuu ilmad tekitavad tunde nagu elaks kellegi tagumikus. Pime, udune, rõve, vastik. Eriti vastikud on need ilmad siis kui neid on vaja taluda välistes oludes öösel ca 6 tundi järjest. Muukil õnnestus seda eile teha. Toimusid järjekordsed suurepärase shedöövri võtted, kohale oli kutsutud kamp asjatundjaid, kes igaüks oma rada siblisid... operaator, valgus, sajad juhtmed, duublid, camera, action, kõnd, vihm, külm, külm, külm, külm, kkkkkkülmmm. Vändati 90 sekundilist reklaamfilmi. Muuk oli nii tellija kui staaar. Nimelt pöördus tubli produktsioonifirma Muuki poole, et kas ta saaks massistseenist osa võtta. Noh. Mida see Muuk siis ikka vastata oskas: kui filmi kvaliteet sellest tublivõrra tõuseb, siis oleme nõus. Ihu ja hing tuleb anda tänapäeva reklaamimaastikul... Muuk muidugi mõtles, et noh, mis seal siis ikka, olen massis, üks võte, kui palju see ikka aega võib võtta. Aga. Ei olnud teps mitte nii. Kokku pidi taluma Eestimaa novembrikuu ilma viis tundi järjest ja ilma salli, mütsi ja kinnasteta, sest idee oli näidata varajast ja sooja sügist. Haa. Normaalne. Muuki ülesanne seisnes peamiselt kõndimises ja naeratamises. Ta sai hiilgavalt hakkama. Liiga hiigavalt, sest tema kandiline nägu täidab nüüd 4 sekundit ja suures plaanis. Normaalne. Loomulikult mõtles Muuk selle peale, et kuidas, oh kuidas niisugune ettevõtmine tema kredibiilsusele mõjub. Samas, lugu, millest ta osa võttis ei ole miski Chillit Gang Bang, vaid sootuks midagi ebamaisemat. Niisiis, ehk ei ole hull. Ehk ei ole. Ehk ei ole ... Esinemine algas kell 01.00. Kell 03.15 sõi Muuk ära kaks tükki Kalevi küpsiste ja rosinatega shokolaadi (ei olnud hea, muideks) ja siis väntas edasi. Kell 4.48 saatis ta kodust paar meili, tegi endale hõõgveini, soojendas oma liikmeid dushi all, tundis, kuidas külm temast kõvasti kinni oli haaranud ja läks magama. Uni oli udune nagu soo aovalges. Uni justkui oli ja justkui ei olnud. Kell 7.00 tuli pissihäda. Vein. Pissihädaga magada ei saa, niisiis tuli seal ikkagi ära käia. Kell 10.15 helises telefon. Kohtumine lükati edasi - väga hea! Muuk magas veel pool tundi ja hakkas siis tööd tegema.
Praegu on Muuki meeltekujutluses suur ja soe riisipuding. Magus. Rosinatega. Piima ja vaniljega tehtud. Sööks seda. Vaataks Briget Jones`i ja jääks siis magama. Üles ärgates oleks väljas päike ja hea ja soe. Muuk hõiskaks rõivad ja jookseks välja pildistama.
Õnnis unelm....

Monday, November 20, 2006

Tähelepanekud

1. Keila tervisekeskusest võib õhust rasedaks jääda. Pikemalt sellestsamast. Muuk ja Tuuslam käisid sel pühapäeval ujumas. Esialgu manas nende ajudes kujule võimas plaan minna Kalevi ujulasse spa mõnusid nautima. Jõudsid nemad sinna ja kell oli ca 7 õhtul. Kalevi spa oli murdu rahvas täis ja Marta Vaarik pidi Tuuslami pisikesest autost oma suure ja suitseva jeepiga üle sõitma. Seepeale otsustas vanapaar, et Kalevi spa-sse luid loksutama minna ei kõlba. Mõtted: Tabasalu, Pirita, Nõmme - Tabasalu on külm ja igav, Pirita on vana ja kulunud, Nõmme on nõme. Otsus: Keila tervisekeskus. Suurte lootustega sõideti sinna kohale, trotsiti pimedaid teeolusid ja Tuuslami kõntaseid autolaternaid, kissitati silmi, Muuk karjus: rebane! Rebane! Ära sõida! Tuuslam ei sõitnud. Jõuti lõpuks suurde valgesse asutussse, millel klaasid ees olid. Tädi istus leti ääres ja tahtis 85 krooni näo eest sisse kasseerida. Kasseeris. Pilet oli triipkoodiga nagu kinno läheks. Triipkoodi pidi hõõrumismasinast läbi laskma. Laskuti trepist alla graderoobi suunas. Teekonnal sattus ninna pisike hais: settinud vesi, jalanõud ja kellegi röga. Jõuti jalanõude äravõtmiskohta. Suured mustad kollised matid. Nõud pudenesid jalast. Uks tehti lahti. Ukse taga suured suurtega mehed, helevalge rätik ees. Hirm. Hirm. Põgenemine. Tuuslam ja Muuk jooksid riietusruumi kõige tagumisse osta ja võtsid seal ennast paljaks. Trikoo selga ja läbi üldise haisu dušširuumi. Dušširuum koosnes suures osas kellegi karvadest, kellegi ärapetsud vahust, kellegi nohust, kellegi settinud veesti ja pissilõhnast. Pole hullu. Nina kahe pöidlaga kinni ja saab pestud küll. Õlad märjad, sammusid Muuk ja Tuuslam trotsides ujumisruumi. Seal oli suur bassein sinise veega ja väiksem bassein sooja veega ja üls toru ja üks mullivann. Väiksemas basseinis oli klooriaste nii suur, et jalga sisse pannes ei julgenud seda sealt enam välja tõsta - äkki pole nahka enam peal... Toru oli poolkõva. Natuke libises. Muud midagi. Üldiselt oli ujumiseruumis külm ja otsustai minna sauna soojenema. Tuuslam kõrvetas siis ennast seal kõva pool tundi ja siis läks trenniks. Võidu tehti kümme otsa, hingeldati ja uuesti pesemiseruumi nina pöialdega kinni ja siis riideid vahetama. Uue värsusena tervitas riietevahetamisruumis meeste seksuaalaktsioonis vabaneva kehavedeliku aroom. Riideid vahetati ekstra kiirusega. Karvamüts pähe. Välja. Ära.
Niisiis, kui ei ole soovi riietevahemisruumis õhust rasedaks jääda, siis ei soovita Keila suurepärasesse tervisekeskusesse oma tervist parandama minna.
2. Good Year`il on nüüd 5% paremad rehvid. Muuk nägi seda suurepärast reklaami ühe bussi tagumiku peal. Kuidas seda nüüd mõista? Good Year lisas oma talverehvidele ühe naela ja nüüd saab väida, et neil on 5% paremad rehvid? Aplaus. Pole midagi öelda. Ilmselt tuleb kevadhooajal Leibur välja väitega, et neil on nüüd 5% parem rosinasai. :))))
3. Sülearvuti ML N350 0n antud vabasse müüki. Alghind 10500 krooni. Soovijatel pöörduda aadressile monza@neti.ee
Muidu on tore.
Tööd on palju.
Teeme tööd, tõuseme vara üles ja lähme hilja magama.