Monday, November 20, 2006

Tähelepanekud

1. Keila tervisekeskusest võib õhust rasedaks jääda. Pikemalt sellestsamast. Muuk ja Tuuslam käisid sel pühapäeval ujumas. Esialgu manas nende ajudes kujule võimas plaan minna Kalevi ujulasse spa mõnusid nautima. Jõudsid nemad sinna ja kell oli ca 7 õhtul. Kalevi spa oli murdu rahvas täis ja Marta Vaarik pidi Tuuslami pisikesest autost oma suure ja suitseva jeepiga üle sõitma. Seepeale otsustas vanapaar, et Kalevi spa-sse luid loksutama minna ei kõlba. Mõtted: Tabasalu, Pirita, Nõmme - Tabasalu on külm ja igav, Pirita on vana ja kulunud, Nõmme on nõme. Otsus: Keila tervisekeskus. Suurte lootustega sõideti sinna kohale, trotsiti pimedaid teeolusid ja Tuuslami kõntaseid autolaternaid, kissitati silmi, Muuk karjus: rebane! Rebane! Ära sõida! Tuuslam ei sõitnud. Jõuti lõpuks suurde valgesse asutussse, millel klaasid ees olid. Tädi istus leti ääres ja tahtis 85 krooni näo eest sisse kasseerida. Kasseeris. Pilet oli triipkoodiga nagu kinno läheks. Triipkoodi pidi hõõrumismasinast läbi laskma. Laskuti trepist alla graderoobi suunas. Teekonnal sattus ninna pisike hais: settinud vesi, jalanõud ja kellegi röga. Jõuti jalanõude äravõtmiskohta. Suured mustad kollised matid. Nõud pudenesid jalast. Uks tehti lahti. Ukse taga suured suurtega mehed, helevalge rätik ees. Hirm. Hirm. Põgenemine. Tuuslam ja Muuk jooksid riietusruumi kõige tagumisse osta ja võtsid seal ennast paljaks. Trikoo selga ja läbi üldise haisu dušširuumi. Dušširuum koosnes suures osas kellegi karvadest, kellegi ärapetsud vahust, kellegi nohust, kellegi settinud veesti ja pissilõhnast. Pole hullu. Nina kahe pöidlaga kinni ja saab pestud küll. Õlad märjad, sammusid Muuk ja Tuuslam trotsides ujumisruumi. Seal oli suur bassein sinise veega ja väiksem bassein sooja veega ja üls toru ja üks mullivann. Väiksemas basseinis oli klooriaste nii suur, et jalga sisse pannes ei julgenud seda sealt enam välja tõsta - äkki pole nahka enam peal... Toru oli poolkõva. Natuke libises. Muud midagi. Üldiselt oli ujumiseruumis külm ja otsustai minna sauna soojenema. Tuuslam kõrvetas siis ennast seal kõva pool tundi ja siis läks trenniks. Võidu tehti kümme otsa, hingeldati ja uuesti pesemiseruumi nina pöialdega kinni ja siis riideid vahetama. Uue värsusena tervitas riietevahetamisruumis meeste seksuaalaktsioonis vabaneva kehavedeliku aroom. Riideid vahetati ekstra kiirusega. Karvamüts pähe. Välja. Ära.
Niisiis, kui ei ole soovi riietevahemisruumis õhust rasedaks jääda, siis ei soovita Keila suurepärasesse tervisekeskusesse oma tervist parandama minna.
2. Good Year`il on nüüd 5% paremad rehvid. Muuk nägi seda suurepärast reklaami ühe bussi tagumiku peal. Kuidas seda nüüd mõista? Good Year lisas oma talverehvidele ühe naela ja nüüd saab väida, et neil on 5% paremad rehvid? Aplaus. Pole midagi öelda. Ilmselt tuleb kevadhooajal Leibur välja väitega, et neil on nüüd 5% parem rosinasai. :))))
3. Sülearvuti ML N350 0n antud vabasse müüki. Alghind 10500 krooni. Soovijatel pöörduda aadressile monza@neti.ee
Muidu on tore.
Tööd on palju.
Teeme tööd, tõuseme vara üles ja lähme hilja magama.

2 comments:

Anonymous said...

"Hea aasta" lisas siiskitervelt naelte rea, mitte ainult ühe naela. Väike tip lihtsalt.

Anonymous said...

ekhhm...suplusest ja saunast siis niipalju, et jube kahju, et see Laulasmaa spa nii kaugel on. sääl täitsa okidoo