Thursday, October 19, 2006

Töönarkomaania

Muuk VÕTTIS endale nüüd JULMALT aja, et kirjutada. Tänasel nädalal on niigi tehtud 12h tööpäevi terve nädala ulatuses. Maailm on hukkas! Maailm on hukkas! Ilmad lähevad aina külmemaks ja külmemaks. Vein läheb aina paremaks ja paremaks. Eriti punane vein. Eriti Berigneri vein. See on niisugune, mida Muuk lihtsalt NAUTIDA võib... klaas-klaas-klaas-klaas haaval. Sellest hakkab hea-heaaa-heaaaa.
Üldiselt on asjad nii, et Muukil on silmad punased ja väsinud. Ta on käinud Tartust ja ostnud endale sealt imekena rohelise pluusi, millel on värvilisel lilled ja needid peal. Pluusi käib kinni trukkidega, nii et seda on ka imehea lahti saada ;).
Blondiin pakkus täna hommikul kohvi karamelle ja reklaamis juurde, et kui neid kaks tükki ära sööd, siis on koffeiini laks. Muuk siis krabas. Aga sai ainult ühe kätte. Jube hea maitsega oli. Muuk lutsutas kommi suus ja rääkis: "Jubbbee.... monus on... see ju justkui sullab suuusss...". Vaja on teha veel kakssada asja. Vaja kirjutada kolmsada e-maili ja teha nelisada telefonikõnet. Fotograafiga vaja kell üks kokku saada. Film on vaja linti saada. Ühesõnaga, lõbus on.

1 comment:

Anonymous said...

Eeldatavasti oli see Beringer, tõesti on hea .... ntx zinfandel ... paariaastane...