Monday, November 27, 2006

Töö teki all

Mida teha kui on pühapäeva öö vastu esmaspäeva ja magada ei saa? Olen lamanud voodis umbes 40 minutit täiesti tulutult. Pea on mõtteid täis... äratus kell 7, tööle, inimestele tööd kätte, koosolekule, teisele koosolekule, kolmandale koosolekule, istungid, istungid, istungid, ilmselt ei jõua ma homme midagi lõunaks süüa, ilmselt algab ajaarvamine hetkest umbes pool seitse õhtul, siis kui pea valutab, asju on korda saadetud, süda on paha ja ka siis kell pool seitse on vaja poodi minna ja sealt rootsimaale vana tallinnat kaasa osta, sest teisipäeval on trenn ja kolmapäeval on koolitus ja neljapäeval on koolitus ja reedel on juba minna vaja. Süsteem ja programm, programm ja süsteem, mõelda ei jõua, kui.. siis ainult pühapäeva öösiti. Igasugused mõtted röövivad une ja rahu. Inimene lamab voodis, teki all ja mõtleb. Mõtleb, filmist mis just on nähtud, mõtleb reedeõhtusest üritusest, milles saavutati täiesti ebaadekvaatne seisund ja mille tõttu veel siiamaani piinlik on, mõtleb seksist, mõtleb lõhnadest ja kloorist, mis päeval ujulas oli ja silma tungis, mõtleb eile öösel nähtud unenäost ja lapsevanematest, sõpradest ja sellest, et aafrika köögis oli üsna hea söök, mõtleb tulevikust ja tööst ja suvest ja reisist, mõtleb fotost, mõtleb rootsimaast, mõtleb sellest, et janu on, aga ei viitsi midagi jooma minna, pealegi, vist ei olegi midagi juua, mõtleb lokkidest, mõtleb oktoobri kuust kahetuhande viiendal aastal... mõtleb, segamini ja pikalt, minooris ja mazhooris...

3 comments:

Anonymous said...

vana tallinnaga on lood sellised, et varem saabunud 2 yhikut on endiselt alles :) see kraam vastupidavate killast... seega viru valge ehk parem oleks ;) ja siinmail juba on oskajaid, kes sellest väga libisevaid jooke möistavad miksida. ja rootsi reis - need mötted peaks ometi elu veidigi helgemaks tegema, sest köigile teadaolevalt on siin viibida enam kui tore :)

thezookeepersboy said...

Sa ikka suudad ennast vaid luulevormis väljendada :))))
Jube naljakas. Ja rootsireis on kahtlemata vaid rõõm ja rõõm ja rõõm. Täna siiski on vaja asju korda saata ja välja tulla magamatuse post-mortum olukorrast. ;)

Anonymous said...

Tervitused vii ka kaasa, eks! Ära sa neid unusta :)