Tuesday, November 06, 2007

Igapäevane esoteerika ;)

"One day I found a big book burried deep in the ground.
I opened it, but all the pages were blank.
And to my surprise it started writing itsself."

Ood tänase muusika nurga kolmandale kastile :).
Tunnen inimest, kes hülgaks kõik oma naised, selleks, et veeta terve elu Björkiga. Hehhh :))). Mõni on ikka naljatilk küll. Björk on kahtlemata väga põnev ja andekas inimene, kuid virtuaalselt ei saa "keha ette öelda", kas kaks inimest sobivad või mitte. Käesolev on pikendus teooriale, mille arutelu teatud kinnistes ringides algas juba laupäeval, jätkus pühapäeval ja tipnes esmaspäeval. Teooria alustala on järgmine: inimese keha tunneb ära sellesinase kehaga kokku sobiva teise keha. Teine keha võib äratundmise hetkel olla võõras, tundmata objekt, kuid eritatavate feromoonide, hormoonide või muude keemiliste ühendite abil kehad haakuvad ning annavad ajule implusse, et keha 2 on vastuvõetav ja ilmselt väga sobilik kehaga 1. Ja kui keha oleks raamat, siis mõnikord ta kirjutaks ise ennast ;). Teadvusel tarvitseks vaid tähelepanelik olla, lugeda ja aru saada, mis raamatus kirjas on.

4 comments:

Luarvik said...

Aga, kui nüüd küsimust laiendada niipidi, et: kas saab vaimu ja liha lahti ühendada. Et nagu lihakeha sobib, aga see, mis kõrvade vahel, kohe mitte? Teeb asja keeruliseks...või siis mitte...:D

K said...

ikka saab, ma arvan, mõnikord on lihtsalt seks.
ja minu jaoks tundub selline teooria väga vastuvõetav. ma võin endale igasugu asju valmis mõelda, aga öösel saan ma väga vähestega ühes voodis magada (siiani kaks :D).
aga ma arvan seda ka, et kehalist sobivust on kergem leida, kui kehalist JA vaimset. ja kui on ainult hingeline siis saadakse sõpradeks.

thezookeepersboy said...

Huvitavad arendused....
Võin vastata vaid iseenda minevikukogemuste põhjal, et siiani on olnud vaim ja liha siiski koos. Ehk siis keha on ära öelnud, et inimene sobiks. Ning inimene on sobinud nii vaimselt kui lihaliselt :D. Ei hakka reitinguid andma, et missugune osa on siis olnud rohkem sobiv kui teine, sest ilmselt need astmed on varieeruvad.
Eks on olnud ka olukordi, et keha räägib vaid lihaliste sobivuste kohta, aga ka see on teadvustatud, et lihaliselt sobib, vaimselt ilmselt mitte 100%. Aga samas... kas see siis halb on? Tegelikult ju ei ole. Inimesi on erinevaid. Kogemusi on erinevaid. Olukordi on erinevaid ning mõnikord on nendes erinevates olukordades vaja kas vaimset ja lihalist kogemust või siis vaid vaimset või vaid lihalist kogemust.

.muuk
Psühholoog/Seksoloog

PS: üsna naljategev on seda teemat nii põhjalikult lahata :))). Reaalsus on ju iseenesest see, et juhtub, mis juhtub. Toredad inimesed kohtuvad ja igasuguste sobivuste korral jäävad kokku või siis vajaduste erinevuse tõttu lähevad lahku. Midagi on ju ikka inimese sees, mis talle ütleb, kes on kes, mis on mis. Olgu sees siis keha või süda või midagi muud... kuues meel ;) Ja on ka olukordi, et kuues meel on täiesti vait, valetab ja varastab. Ent varem või hiljem analüüsib mõistus oma irratsionaalse kaaslase möödalaskmisi ja ikkagi mingisugune tasakaal seatakse uuesti paika. Oeh. Kõik on suhteline. Ja Einstein oli ikkagi geenius. ;)

Anonymous said...

ma arvan, et vaim tunneb ära, milline teine persoon sobib... sealh kehaliselt :). aga see on lähtekoha erinevus, tulemus on sama

vahel muidugi tunneb ainult keha ka ära... aga siis ei olegi tulemus muu, kui vaid instinktide reaktsioon.