Thursday, January 10, 2008

Mustikad

Roosakad pehmed lõhnavad voolavad lained, ujud nendel, naeratus näol, nagu kellegi sooja kallistuse sees, ujud, ujud, ujud ja voolad mööda kaunist voogu, üles, alla ja edasi, ikka naeratus näol, on hea ja on rahulik ja tegelikult on ju kõik imehästi, oled veidi janune, veidi mõtlik, libistad käe üle enda põse.... mmmm... jah, see on see tunne, äkki sõidaks mööda päikesevalgust edasi tundmatusse, pikad, pikad teed, kellegi blondid kräsused juuksed tuulest sasitud, kellegi kurbus ja kellegi rõõm, kellegi taastumine ja taasleidmine... - inspireeritud filmist "My blueberry nights".

Kindlasti see kook maitses imehea - mustikakook vaniljejäätisega. Mmmm. Muuk ei ole viimasel ajal eriti maias olnud. Aga ta veel mäletab, mis tunne on ihaldada kooooooki ja siis esimest suutäit libistada suus ja sulgeda silmad ja tunda ..... mmmmm..... hea. Ta nägi seal filmis välja nii nagu teaks ka tema hea koogi saladust.

Film kui niisugune oli äärmiselt positiivne elamus.
Pehme muusika saatel dirigeeritud positiivne elamus, soe ja roosa, naeratamapanev.
Hoiatus: peale filmi tekib vastupandamatu soov pelmeeni süüa! :) Tõestatud fakt!

2 comments:

Anonymous said...

teadmiseks pelmeenisõpradele! Filmis ei kahjustatud ega tarvitatud ühtegi pelmeeni! Kõik seosed on täiesti ettekavatsemata ja juhuslikud.

thezookeepersboy said...

Nimelt. Nimelt. Jutt jumala õige!