Wednesday, October 01, 2008

Tobe pood. Peeglit pole.

Täna sai ühe tööalase müügikampaania ringkäigu ajal läbi mindud meestepoest. Oli teine täiesti pesuehe meeste pood. Sees meeste riided ja mehed ise. Muuk marssis uksest sisse. Vaatas: "Hmmm.... kenad püksid, ruudulised, niisugused." Võttis püksid nagist ja sammud proovikabiini. Pani püksid selga ja suunas pilgu seinale.
Sein, kollane. Peelgit pole.
Pööras 45 kraadi.
Sein, pruun. Peeglit pole.
Pööras 45 kraadi.
Uks.
Pööras 45 kraadi.
Sein, kollane, 10 x 10 cm peegel näo kohal (!!!!!).

Errr... ütleme, et Muuk ei ole enne meeste poes endale esemeid selga proovinud ja ei ole meeste riietuskabiinidega väga hästi kursis. AGA! Mida te ometi näete sellest 10 x 10 cm suurusest peeglist!?!?!

Olukorra analüüs.
1. Muuk ei hakka, püksid jalas, kabiinist välja jooksma ja otsima, kas on peeglit. Väljas on MEHED. Nad juba enne vaatasid Muuki imelikult. Müüjad ei öelnud tere ka, niisiis ei saa ka küsida, et kus teil siin normaalse suurusega peegel on.
2. See ei olegi tegelikult riietuskabiin, kus Muuk viibis....... müstika, paneb kukalt kratsima.
3. Pealt vaadates tunduvad need püksid Muukile kole suured ja jalas imelikud. Pole ime, tegemist ikkagi meeste pükstega, olgugi et nad pealtvaadates nägid väga palju välja kui naiste püksid ja nad olid ju ruudulised.

Muuk võttis püksid jalast. Tuli kabiisit välja veel ülbema näoga kui ta sinna sisse oli läinud, pani püskid nagisse tagasi ja läks minema.

Tobe pood. Peeglit pole.