Thursday, July 26, 2007

Kommimeeter

Eile oli au näha harri potteri teemalist järjekordset linateost. Olgugi, et imdb annab talle hinnanguks 7,8 palli ei impresseerinud mind see film väga sügavalt. Tegemist oli pigem sissejuhatusega kuuendasse osasse. Sündmustik muudkui arenes ja arenes, aga kulminatsioonini ei jõudnud. Harri on muidugi vahepeal suuremaks kasvanud, isegi suudlus kena hiina neiuga tuli ära. See oli samuti tore, et teemade käsiltus ei ole enam nii lapsik. Aga siiski. Muuk oli kinos ja tundis, kuidas ta ei suutnud ennast sündmustesse sisse viia ja USKUDA. Filmi vaatamise võlu on ju ikkagi selles, et vaataja selleks kaheks tunniks viib ennast kellegi teise elu ja maailma sisse ning ON seal pisut. Unustab iseenda ja oma tegemised. See on justkui paaritunnine eksistentsiaalne puhkus. Selle filmi puhul nii ei olnud. Ilmselt ei settinud ta Muuki siseeluga nii hästi kokku.
PS: täna on laual M&M kommid. Pähklitega. Need kui kurijast kantud, sest käsi läheb justkui ise paki sisse ja vargib sealt komme. Antud seisuga on Muuk ca 8 kommi ära söönud! Väga kehv lugu. Nii. Nüüd paneme kommid ilusti kuskile ära ja enam ei söö.

2 comments:

tuuslam said...

ooo. sa oled nagu ally mcbeal, tal olid ka koguaeg värvilised kommid lauapeal...

thezookeepersboy said...

Kusjuures, ma valetasin sissekandes. Kommid ei ole ära pandud. Mul oli siiras kavatsus seda teha ja siis vaatas töökaaslane mulle niisugusel pilgul otsa, et vaja ikkagi kommid lauale jätta. Niisiis, kommid on ikkagi laual. Ja Muuk kasvatab iseloomu ja ei söö neid.