Wednesday, July 25, 2007

Surm keskpäeval

Küüned on liiga pikaks kasvanud! Peab jälle lõikama. Kas teile ei tundu, et küüned kasvavad kiiremini kui nad peaks? Iga jumala nädal peab neid lõikama ja siis viilima ja siis vaatama, kas kõik ikka kaubanduslik välja näeb. Üks asi, mida Muuk absoluutselt ei salli on mustad küünealused!!! Oi, see on kole! Tal endal olid viimati küünealused mustad, siis kui ta maal vanaema juures oli ning rohis. Muld läks küüne alla. Peale seda tuli saun ja vihad ja küünelihad said puhtaks. See tuletab Muukile meelde, et ta on korduvalt keeldunud herr Rohtla külalislahketest saunakutsetest. Jama lugu. Meeletult tahaks sauna ja sooja ja jääkülma Saku Ice õlut laval juua ning tunda, kuidas nahk niiseks läheb ning tasakesi nirisema hakkab. Mmmmm... kuum... kuum tunne, kuum puhtuse tunne tuleb saunas. Koos jääkülma joogiga tuleb kuum ja külm tunne koos, nagu orgasm. Heeaaaaaa :).
Muuki toas toimusid täna kell 1330 laamendised. Nimelt, on Muuk taas kord kolinud into the corner office, kus on 3 x 2 meetrit aken kaunile Kassisaba miljööle. Toas on hiigelsuured rohelised lauad ja laua ees paiknesid kuni kella 1300ni 1 meetrise ristlõikega poolsfääri-kujulised PVC tahvlid, mis on üle kleebitud krõpsumaterjaliga. Neid kokku on seal 4. Kunagi sai neid kasutatud üheks tarbijamänguks - inimesed ostsid endale poest kauba ära ning poe välisukse juurde olid seina löödud needsamad tahvlid, millele inimene pidi jalgpalli pihta viskama. Pall oli siis ka krõpsumaterjalist. Hea viske tulemusena jäi pall tahvlile kinni ning sinna kohta oli märgitud allahindluse protsent. Hea mõte, eksole :). Muuki mõte ;). Ühesõnaga, need tahvlid vedelevad Muuki toas. Ja käivad talle närvidele. Niisiis otsustas Muuk, et vinnab tahvlid seina vastu ukse taha. Kell 1300 sai otsus implementeeritud. Kell 1330 sisenes tuppa 45 km/h tuuleiil, mis paiskas ukse kinni ning tahvlid eriti suure kolinaga ukse tagant vastu lauda maha pikali. Ohh õud! Muuk istus peale seda hiirvaikselt laua taga ning hoidis kõrvu kinni. Mõtles omaette, et nüüd tuleb kogu kontor kokku, et tuvastada, kas ta on elus või suri kokkupõrkes tahvlitega. Keegi ei tulnud. Nüüd siis vinnas Muuk tahvlid pikema otsa poolt põrandale ja pani need kapi taha. Enam nad ei kuku. Thank god.

2 comments:

Siim said...

Novot, mina olen sulle mitu korda orgasmi pakkunud, aga reaktsioon ainult tõrjuv. Nii ei saa ju rallit sõita.

thezookeepersboy said...

:))
Tuleb järelikult orgasmi pakkumised õigesti ajastada ;). Eks ma siis järgmine kord pakun ise, millal võiks orgasm olla ja siis vaatame, kas saab või ei saa.