Thursday, September 14, 2006

Täna teeme kooki ja homme teeme kooki, kooki teeme ka ülehomme

Prisma on ikka üks kole koht. Roheline ja kole. Muuk üldiselt väldib igasuguseid Prismasid ja eelistab erisuguseid Selvereid. Täna viis ta tee siiski rohelisse kauplusesse, sest vaja oli muuhulgas minna ka Rocca Al Mare keskuses asuvasse Lee Cooper poodi ja sealt endale roosa, valgete mummudega ja musta pitsiäärega kliet saada. Seda kleiti ihaldas Muuki hing juba kaks kuud. Maksis vaid 345 krooni. See klient on nüüd uus kodukliet ja uus pannkoogi küpsetamise kleit ja ka praegusel hetkel on see Muukil kenasti seljas :). Tore :).
Igatahes. Prismad. Esiteks: roheline ei ole üldse mingisuguse iseendast lugupidava toidupoe värv. Teiseks: miks, oh miks peab selles poes olema nii mõttetult suur pudukaupade osakond. Mingisugused pluusid ja meeter korda meeter aluspüksid - no komu nada?! Kolmandaks: Prismad, nii palju, kui Muuk on sinna sattunud, on räpased ja liiga suured. Sinna ei saa lihtsalt mune tooma minna, sest ühe munapaki saamiseks tuleb enne 2km kõndida ja siis samapalju kassas seista. Neljadaks, ei ole Muukil väga suurt respekti Prisma köögi vastu. Sellega seostub kuidagi kuivanud ja rasvast nõretav kanakints. Viiendaks: nii halba reklaami ei ole lihtsalt võimalik teha. Hea küll, 99% sellest tuleb Soomest ja vaesel eestlasel on kohustus seda adapteerida, aga ikkagi... No ON kehv. Pole midagi muud öelda.
Aga Selver on sümpaatne ja puhas ja punane. Tore. Eriti viimane teleklipp on tore, milles meesterahvas kuskil jõekäärul ostukäruga kala püüab.
Ja turg on tore. Eriti südasuvel, eriti siis, kui on tomatit ja kurki vaja :).

No comments: