Monday, October 22, 2007

Neid oli mitu...

Kas te ei ole kunagi leidnud, et meigitud mehed on eriti seksikad? Muuki töötoas on hetkel niisugune mees. Pildi peal siiski, aga ikkagi mees. Ja ta on meigitud. Vaatab täpselt talle otsa uneleval pilgul. Tal on roosad silmalaud hõbedaste litritega kaetud, heinakarva juuksed mööda pead lokki aetud, poolavatud suu (klassika!), imekena naiselik nägu, valge triiksärk lahti nööbitud (klassika!), särgi peal hõbedane pross siniste kividega, kaelas pärlid ja volangidega
krousis krae, tal on naba ja naba kõrval sünnimärk - õhhhhhkame! Ilus on. Peaagu sama ilus nagu Velvet Goldmine`i film. Paneme talle nimeks Pearl. Pearl tuli Muuki ellu eelmine nädal. Neljapäeval, kui ta ei eksi.
Kuna juba läks jutt nädalapäevadele, siis võiks mainida ka seda, et Muuki elu viimased nädalapäevad on väga kirjud olnud. Sületäis "sotsiaalseid sidemeid taastavaid/loovaid üritusi". :)) Neljapäeval oli üks suuremajoonelisem glamuuriüritus ühes kesklinna klubis. Väga hea muusika valik! Üle pika aja väga hea muusika valik. Muuk sai kaifi. Lasti kaheksakümnendate hitt lugusid koos vastavasisulise visuaalse poolega (me räägime hetkel niisugustest artistidest nagu näiteks Depeche Mode ja U2), esines üks hülgehall ansambel (Muuk ilmselt ise seda valinud ei oleks, aga bassikitarrimängija oli väga seksikas), peale hülgehalli hakkas sadama Prodigy`t, Fatboy Silm`i, Red Hot Chilli Peppers´it jne jne - ooooo! Muuk sai suure kaifi. Viskas grandioosse kaarega jalast kümnesentimeetrised kontsad ja lihtsalt rokkis. Nii hea oli. Jõi vett ja lihtsalt unustas ennast - kõige parem kombinatsioon. Üldse on Muuki parimad roki-tantsu-joovastus kogemused olnud jäävee, väga hea seltskonna ja väga hea muusikaga. See on kõige tipuks ka suisa tervislik kogemus. Soovitan kõigile.
Reedel toimus järjekordne massimelodraama ühes suuremas paviljonis. Omapärane kogemus. Teemaks oli kaheksakümnendate-seitsmekümnedate-üheksakümndetade vir-var pluss ananassipead (ei hakka pikemalt seda mõistatust lahti seletama). Bravuurne reede jätkus Angelis kolme kannu mojito, unustamatute vestluste, tantsu ja hilja magama jõudmisega.
Laupäeval jätkus programm. Muuki keha ärkas kell kaheksa esimest korda, jõi vett, seejärel ärkas kell pool üksteist, enam vett ei joonud. Ootas. Vaatas. Uudistas. Mõtles. Tundis. Meenutas. Läks dushi alla. Talle tuli meelde, et õhtul on saun. Selle nimel võttis Muuk üle keeva dushi.... väga heaaaa oli.... kuigi siinkohal oleks ilmselt paslik ette kanda hoiatus, et ka kõige meeldivamate tegevustega või siis fraseeriks, et kõige meeldivamate tulemustega tegevuste tegemisega ei tasu liialdada.... :)))) Ühesõnaga, nelik alustas hommikueinet kell 3 päeval. Jõudis Salmistu ranna torni otsa kella 5 paiku (vist), alla ei kukkunud. Roheliste sokitriipudega tüdruk väänas oma jala välja (aga pilt sai see-eest ilus!). Tagasiteel müüdi Kaberneeme tee ääres liiliaid :). Pealinna jõuti tagasi õhtuhämaruses, aeti taga rohetriibuliste sokkidega tüdruku pesa võtmeid. Olid need kellegi Kolja käes kuskil Lasnamäe alguses. Tehti mitmeid tiire. Suudeti miteid otsuseid välkkiirelt vastu võtta. Valitses üldiselt väga tegev õhkkond.
Rohetriipudega tüdruku kodus oli kuidagi kummastavalt.... kodune... Muuki rabas see emotsioon momendil, kui ta oma varbad üle läve sai. Ta oleks justkui teadnud, kus, mis on, kuigi oli antud kohas esimene kord. Ta oleks justkui vaimusilmas näinud inimesi ja tegevusi, vestlusi, mõtteid - need olid õhus olemas ja justkui sisenesid iga hingetõmbega... Äärmiselt kummaline kogemus. Ootamatu, ütleks. Esoteerikutel oleks vist nii mõndagi selle elamuse kohta öelda. :)
Katkend tänasest vestlusest sellesinase õhtu kohta:
Elia: "See aurusaun oli ikka väga hea. Mitte niisugune nagu need kuivad soome saunad. Mõnus ja hea oli."
Muuk: "Mhmh. Oli küll. Kuigi ilmselt neljakesi sellele "pingile" istuma ei oleks mahtunud. Siis oleks lits-lits teineteisel küljes olnud."
NAER.
Elia: "Jah, neli litsi saunas."
NAER.
Läheb mööda pool tundi.
Endiselt NAER.

Igatahes, aurusena jõuti tagasi linna ja järgmisele üritusele. Sündmuse piinlikum moment oli Muuki jaoks keegi belglane, kes paistis teadvat kõiki Muuki südamesaladusi ning kuna ta ise (belglane siis) oli piisavalt ebakaine, et neid mitte enda teada hoida, siis vestles ta avalikult nendel teemadel asjakohaste inimestega. Siit järgmine tänase päeva hoiatus: olge purjus peaga vähem avameelsed (raske ülesanne, saame aru). Muusika oli enamiku ajast suisa õudne (Hoveri Koveri ei ole tegelikult kuulatav, eksole!). Tolereeritavaks muutsid asjaolud armastusväärsed inimesed. Seega elamuste summa oli sellegipoolest selgelt positiivne.

Järelkajana publitseeriks midagi niisugust ehk bulletid eelnevast neljast päevast:
rokk, audio orgasm, sõprus, uudishimu, pikad oranzikad juuksed, koit toome ja mikk saar, trepid, roosade litritega top, toompea, kenad jalad, äpardused trükikojas, kehv toit ja hullem muusika, fotogeenilisus - kellel on, kellel pole, kõhnad tüdrukud, mojito, kümneaastane ettekandja, rohetriibulised sokid ja kannalukuga saapad, otsekohesus, ausus, siniste triipudega triiksärk hõõrdumas vastu selga, äratahtmisetunne, särisev hommik, piinlikkus, nööpidega valge polo, ajalehed, punastumine, külm, torn, kõrgusehirm, tuul ja meri, naer, hüpped, kollased kased, Pirita, Ardu tänava Kolja, Pirita, lõhnaõli lõhn ja puhas korridor, puidune põrand, õhk, mis sisenes hinge, rull paberit, alasti õlad, nirisev kondentsvesi mööda klaasi allapoole põrandale mööda varbaid ülespoole silmadesse, uks ei läinud kinni, ootamatu vesi, paanika, kiiruse ületamine, punane mantel, maskuliinsus ja feminiinsus, julgus, risk, teised mõtted, laul, kiirus, laul... elu on huvitav, onju :).

No comments: