Wednesday, October 24, 2007

Tuharalihaste harjutus nr 45

Välgukujulise trikooga tädi, läikivad sukad jalas, pidev irve-naeratus suul; bikiinidega tädi, läikivad sukad jalas, samasugune irve suul; kollase trikooga tädi, läikivad sukad jalas, pingutatud naeratus suul; mägine maismaa, pilvekesed, sinine taevas ja roheline rohi, tädid rohu peal, ilmselt greenscreeniga sinna asetatud, tädid tõmblevad, teevad erinevaid liigutusi erinevatele tagumiku lihastele, teevad ühte ja sedasama liigutust vähemalt viiskümmend korda ja irvitavad selle peale - see ongi shaping.ru.
Niisuguses ennast hülgavas trennis käis Muuk esmaspäeval. Ütleme ausalt, et kui parema tagumikulihase harjustuse number nelikümmend viis ette tuli, siis oli tõesti tunne, et seesama tuharamuskel kohe PLAHVATAB.
Teisipäeval kõik kohad oigasid ja meenutasid irvitavaid naisterahvaid. Õhtul tuli ette võtta Fjodoriga body pump - see oli märksa toredam. Kellele siis ei meeldiks heavy rocki saatel raskustega maadelda..? ;).
Täna kõik kohad endiselt oigavad. Tunne on pisut imelik. Magada ei saanud, juba kaks ööd pole saanud, või isegi kolm. Ei teagi, millest see tuleneb. Läheb Muuk voodisse ja tunneb, et jube palav on. Vehib ennast ühele poole ja teisele poole. Kell kolm, tavaliselt, käib vett joomas ja pissil. Ja siis tuleb uni. Kuum ja pinnapealne. Imelik. Imelik. Samas väsimust kui niisugust suurt ei ole.

Meigitud mees on endiselt Muuki toas. Ta pilk läheb iga päevaga aina patusemaks. Huvitav, millest ta mõtleb?

2 comments:

K said...

VÄGA armas näha, et sa torit kuulad :)

thezookeepersboy said...

Tori on ju tore :)