Tuesday, January 15, 2008

Tõusumärk

Horoskopaalne maailm sai pea peale pööratud - käivad vaidlused teemal "Kumb on olulisem, kas tähemärk või tõusumärk?". Mitmed astroloogid-teoreetikud on seisukohal, et tõusumärk on kindlasti olulisem, kui tähemärk. Niisiis, Muuk otsis üles, mis tema tõusumärk on. Siin siis tulemused:

Leo Rising:
If your Rising Sign is Leo, you put up a very confident front. You appear as proud and sure of yourself as can be. People expect drama from you, and they will be disappointed if you don't deliver the spiritedness one counts on with the Lion-hearted. You carry yourself with distinction, and you catch everyone's eye whether you like it or not. If others see these regal Leo qualities, they may pick up on the some negative Leo vibes -- like smugness or over-the-top vanity. Despite that perceived self-interest, you're bound to be popular in whatever clique you find yourself.

Kommentaariks juurde, et Muuk on tavaaarvamuse kohaselt siiski ja endiselt sõnn. Kuigi, tuleb tunnistada ka seda, et see tõusumärgi kirjeldus ei ole väga üllatav ;).

2 comments:

Anonymous said...

muuseas, üks viimase aja värskeim ja tõsisem keskkonna blogi on samal teemal sõna võtt :)http://erikpuura.wordpress.com/

vahelduseks rohelist lugemist ;)

Anonymous said...

mõlemad on olulised
kuigi kõige olulisem teave selgub siiski individuaalsest sünnikaardist - lihtsalt päikesemärgi v tõusumärgi teadmine ei pruugi väga palju öelda.