Friday, September 22, 2006

Jälk oleng

Muuk põleb kurguvalu kibedas põrgus heleda leegiga. Amnestiapäev on läbi. Haavad on suured ja põrguvalusad. Olla ei saa. Magada ei saa. Neelata ei saa. Jälk, ühesõnaga.

5 comments:

Anonymous said...

Pea vastu! Kunagi keska ajal käisime ka üht äsja mandlitest ilma jäänud trennikaaslast vaatamas. Paraku oli meil lisaks banaanidele (ise sõime ära) kaasas ka hunnik lõbusaid lugusid koolist. Kõik selleks, et tal igav ei oleks. Kellelgi polnud igav - meie naersime nii, et khm, tilgad ..silmist, tema naeris nii, et verd maa ja ilm täis..
Kuhu ma jõuda tahtsin. Et pea vastu, see pole veel kõik!
Ja lõbusaid inimesi ära vastu võta ;)
Head paranemist Sulle!

Anonymous said...

Ei/jah vastused peavad sinu poolt ütlema kõik, lõunalaual on jogurt, nagu ka hommiku-, ja õhtusöögilaual.....nii normaliseerub kärmelt.Been there done that.

thezookeepersboy said...

Tänud Sulle heade nõuannete eest. Eks ikka peab üritama endale mõnda jogurtit sisse ajada, sest muidi ei saa valuvaigisteid süüa. Hehh.. õnn ka tabas täna hommikul: kapis oli veel kaks rulli majapidamispaberit ;))). Muukil on, mida kasutada. Ja neelama ei pea.

Mustpanter said...

sügavad kaastundeavaldused ka siit poolt. Ühineme leinas. ja loodame, et valu mis kadunukeste kadumisega hinge (loe: suhu) on jäänud kaob peagi igavikku.

thezookeepersboy said...

irw :))))