Thursday, September 07, 2006

Keskmine ahv a ka the averagemonkey.com

Ilmselt on kõige suurem energia niisugune, mida üks inimene teisele inimesele üle saab anda. Võibolla on see energia võrreldav vaid magamisest saadava energiaga... Inspiratsioon. Jah, inspiratsioon on see, millest ma räägin. Inspiratsioon inimesest, kes läheb ja TEEB ÄRA, mitte ta ei jahvata lihtsalt sellest, et peaks nii ja peaks naa ja peaks veel kolmandat moodi. Tema teeb. Ja ta teeb hästi. Ja see ongi lugupidamist väärt.
Hämmastav on see, kui keegi julgeb elada just nii nagu täpselt tema tahab. Julgeb teha seda, mis on tema hobi. Julgeb olla erinev ja loobuda nendest rolliootustest, mida inimesele langetab ühiskond.
Many belivene in beauty, only a few dare to live it...

PS: teema sai alguse sellest, et Muuk kohtus täna ühe silmapaistva tegelasega rahvusvahelisel filmitööstuse areenil. Tegelane teeb koostööd Aku Louhimies inimesega ning koos planeeritakse uut ja toredat projekti Eesti noortest. Tore on näha ja tunda seda, kuidas inimese silmad säravad kui värsked söed ajal, mil ta räägib oma tööst. Äärmiselt tore. Äärmiselt värskendav ja usku sisestav.

No comments: