Tuesday, October 30, 2007

Lastele palju rõõmu

Pearl vaatab Muukile täna veel udusema pilguga otsa. Huvitav, mis ta siin öösel omaette tegi.... Torkas ennast nool-mõõgaga põske, nii et põsk veritses? Leidis sellest mingisugust ebardlikku mõnu? Raseeris ennast ja üritas arme varjata? Sidus pärlid kaks korda suurema ringiga ümber kaela? Kes teab, kes teab...
Täna öösel oli Muuk nõukogudeaegsete lasteaedade juures. Laskis oma kehal langeda lahtitehtud poroloon-voodile. Sirutas ennast nii pikaks kui sai ja üritas unustada. Voodi oli kõvem kui Tõllus. Tekke oli ka vähem. Aga see kõik oli siiski hea. Muuk ei mäleta, mida ta unes nägi. Ilmselt toimus kompenseerimine kõikide viimaste magamata ööde eest. Ta lihtsalt langes asemele, justkui teadvuseta. Pincel ja Kalpsaja irvitasid kõrvaltoas naljasaadet vaadata. Muuk ei olnud päris sellel lainel. Enne naljasaadet lõigati lastele välja pehmest materjalist külmkapimagneteid - kaskkümment jänese pead, kakskümmend jänese keha ja veel samakümmend jänese saba. Väga produktiivne brigaad. Olgu lastel täna palju rõõmu :).

2 comments:

Anonymous said...

Lastel oli palju rõõmu! Puuma aga nõuab jalgu trampides oma nime ennistamist kalpsajaks. Ei mingeid puumasid nõukogudeaegsete lasteaedade läheduses!

thezookeepersboy said...

:))) selge, selge. Taastame nime.