Friday, July 14, 2006

Tour de la Austria


Muuk viibis Austrias. Tegi ta seda juuni kuu viimasel kuumal nädalal. Võttis kaasa "maja" (loe: 20kgnile suur head`i spordikott, mida ainult tema kanda jaksas), laptopi, seljakoti ja kaamera (of course!). Üldiselt Muuk does not travel light. Muuk travels in style ;). Ja selle jaoks on vaja PALJU asju kaasa võtta. Isegi siis kui neid asju äkki vaja ei lähe. Oluline on teadmine, et asjad on olemas. Et on olemas kolm varupluusi, sest alati võib esimesele kohalikus kuuma koera putkas tomatipasta peale minna. Ja muidugi peab kaasas olema ka viis paari pükse, sest püksid võivad veel kiiremini mustaks saada kui pluusid. Kes teab, missugustest mülgastest Viini mustas linnas läbi peab marssima?!
Reis ise oli petukas. Miks? Tegelikult pidi Muuk minema koos töökaaslastega koolitusele. Aga koolitus jäi rahvusvahelistel põhjustel ära ning et lennupiletid olid broneeritud juba pool aastat ette, siis otsustati ikkagi minna. Kui seda "komandeeringut" lühidalt kokku võtta, siis Tallinnasse jõuti tagasi 10L viina, 5L viskit, 3 kasti õlle ja 2 campari kokteili hiljem. Muuk tunnistab siinkohal uhkusega, et tema ristikesed on viimase artikli taga. ;)
Soovitan soojalt minna suvel liustikule lumelauaga hullama, mägijõkke raftingut tegema, matkama ja muidu aktiivselt oma aega sisustada. Energiahulk, mida vallandab sport on uskumatu! Ja nii hea-hea-hea, et tekib kahtlus, miks oh miks on leiutatud televiisor ja diivan!?

No comments: